Bankera lanseaza cryptomoneda BNK

Bankera lanseaza cryptomoneda BNK

Bankera lanseaza cryptomoneda BNK! o banca mai eficienta pentru epoca blokchain. Platformele de servicii financiare au reprezentat unul dintre cele mai bogate sectoare in propunerile de blocuri si in ICO-urile lor, generand o intreaga miscare de posibilitati care suscita o noua era in acest sector. Cu această ocazie vom vorbi despre Bankera si solusia sa pentru o banca mai eficientă pentru epoca blokchain.

Caracteristici Bankera

Bankera se concentreaza asupra construirii unei banci pentru epoca blockchain, care va deveni in cele din urma un ghiseu unic pentru toate serviciile financiare. Bankera are deja dispozitiile necesare in materie de reglementare si informatica pentru a oferi numere internationale de cont bancar (IBAN) care pot accepta si efectua plati in zona unica de plati in euro (SEPA). Bankera este astfel in măsura sa ofere cursuri de schimb valutar competitive, transferuri bancare internationale rapide si profitabile, precum si posibilitatea de a detine un „Card Bankera” legat la contul personal de plati.

card de plati bankera

Servicii oferite de Bankera

Ce produse ofera Bankera?

Cele mai remarcabile produse ale Bankera vor fi imprumuturile si depozitele la dobanda. Depozitele vor primi dobanzi la fel ca economiile. Toti clientii Bankera vor putea beneficia de dobanzi mai mari datorita informatiilor brevetate privind fluxul de numerar al debitorilor, deoarece majoritatea imprumuturilor vor fi acordate clientilor comerciali care utilizeaza solutia de procesare a platilor native a Bankera.

Investitiile vor consta din produse de investitii cu costuri reduse, cum ar fi fonduri tranzactionate la bursa (ETF), cripto-fonduri (un portofoliu de diverse criptomonede si jetoane criptografice), precum si solutii de consultanta pentru gestionarea activelor. In cele din urma, Bankera va oferi servicii bancare de investitii, inclusiv finantarea strategiilor corporative ale clientilor sai comerciali.

Bankera lanseaza cryptomoneda BNK

Bankera lanseaza o oferta initiala de monede (ICO) pentru emiterea de jetoane Bankera in lantul public blokchain. Jetoanele numite Bankers (BNK) vor fi emise in timpul pre-ICO și ICO.

ICO este in vanzare la bursa SpectroCoin, astfel incat, pentru a obtine Bankers (BNK), trebuie mai intai deschis un cont in SpectroCoin. Monedele (BNK) vor fi emise ca jetoane compatibile cu ERC20 pentru blocul Ethereum si la schimb cu crypto NEM.

Un aspect important este ca fiecare titular de bancnote Bankera (BNK) va avea dreptul la un comision de referinta, platit saptamanal; aceasta va constitui 20% din veniturile din tranzactiile nete ale Bankera si SpectroCoin. Acest lucru va fi implementat, cu 20% din venitul net al Bankera si SpectroCoin si trimiterea acestora la contractul inteligent. De asemenea, contractul inteligent al Bankera va distribui fonduri (Ether si XEM) catre detinatorii de moneda Bankers (BNK). Investeste acum in bankers (BNK), deschide-ti un cont Spectrocoin si castiga un comision saptamanal pe viata!


Esti in cautarea unui wallet bitcoin 100% sigur? mai multe informatii gasesti aici …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.