Binance ofera o suma de 250.000 de dolari

Binance ofera o suma de 250.000 de dolari

Binance ofera o suma de 250.000 de dolari pentru arestarea hackerilor care au atacat plataforma de exchange!
Plataforma de exchange Binance, ofera o recompensa echivalenta cu 250.000 dolari pentru arestarea hackerilor implicati in incidentul din 7 martie, a declarat Binance intr-un anunt pe 11 martie.

Potrivit anuntului, prima persoana care furnizeaza informatiile care conduc la arestarea legala, in orice jurisdictie, va primi recompensa in Binance Coin (BNB), care este tranzactionata si utilizata pe bursa Binance. Daca exista mai multe surse de informatii care conduc la arestarile finale, recompensa poate fi impartita intre surse.

In declaratie, Binance subliniaza importanta unui efort concertat de combatere a criminalitatii ai a comportamentului neetic in comunitatea de crypto:

Acesta este anuntul Binance

„To ensure a safe crypto community, we can’t simply play defense. We need to actively prevent any instances of hacking before they occur, as well as follow through after-the-fact. Even though the hacking attempt against Binance on March 7th was not successful, it was clear it was a large-scale, organized effort. This needs to be addressed.”

Pe langa actuala recompensa, Binance a alocat 10 milioane de dolari pentru premii viitoare de recompense impotriva oricarei incercari de hacking pe Binance. Declaratia Binance, „Protejarea fondurilor tale este si a fost dintotdeauna prioritatea noastra!”, Au adaugat ei.

Binance ofera o suma de 250.000 de dolari

Utilizatorii au avertizat Binance asupra incalcarii securitatii dupa ce au observat comportamentul tranzactiilor neregulate si neautorizate in conturile lor. Metoda exacta utilizata de hackeri ramane neclara, desi unii utilizatori au sustinut ca un compromis posibil al cheilor API ale utilizatorilor ar putea explica modul in care hackerii au ocolit sistemul de autentificare in doi pasi al Binance. Binance a reluat activitatile de tranzactionare a doua zi, 8 Martie.

Vrei sa tranzactionezi monede digitale in Binance? deschide-ti un cont de aici Binance

Esti in cautarea de alte plataforme exchange? vizi aici


loading…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.