Bitcoin castiga in ciuda unei legi aprobate de Congresului SUA

Bitcoin castiga in ciuda unei legi aprobate de Congresului SUA

Bitcoin castiga in ciuda unei legi aprobate de Congresului SUA. Preturile principalelor monede digitale au crescut miercuri in Asia, in ciuda rapoartelor conform carora Congresul Statelor Unite a adoptat un proiect de lege pentru a studia cripto monedele pentru a le impiedica sa fie folosite pentru traficul sexual si de droguri.

La 28 ianuarie, Camera Reprezentantilor a adoptat un proiect de lege pentru a examina rolul monedelor digitale in facilitarea traficului sexual si de droguri, pentru a recomanda actiuni legislative si de reglementare care sa opreasca o astfel de utilizare ilegala. Cunoscut ca „Legea privind combaterea traficului ilicit si detectarea traficului de persoane din 2019 (H.R. 502)”, proiectul de lege a obtinut aprobarea ambelor camere. Congresmanul Juan Vargas din California a aprobat proiectul de lege.

„Daca trebuie sa elaborăm solutii eficiente de reglementare si legislatie pentru a combate aceste organizatii criminale transnationale, trebuie sa studiem si sa analizam pe deplin modul in care monedele virtuale si pietele online sunt utilizate pentru a facilita traficul de persoane si traficul de droguri, pentru a determina modul cel mai eficient de eliminare a utilizarii lor”. A spus Vargas intr-un anunt de presa.

Bitcoin castiga in ciuda unei legi aprobate de Congresului SUA

Stirile nu au afectat preturile monedelor digitale, miercuri dimineata. In schimb, Bitcoin a castigat 0,32%, ajungand la 3,427 $ pana la 11:11 PM ET (04:11 GMT).

Ethereum a urcat cu 0.89%, la 105.35 $, XRP a crescut cu 0.34%, ajungand la 0.29032, iar Litecoin a adaugat 1.13% pana la 31.05 dolari.

Preturile Crypto au fost pe o traiectorie descendenta. Capitalul total al monedelor de piata au scazut la 112,8 miliarde de dolari, in comparatie cu 120,15 miliarde de dolari vineri 25/01/2019.

In alta ordine de idei, se spune ca Banca Centrala a Iranului analizeaza opiniile expertilor inainte de a finaliza regulamentele criptografice. Potrivit lui Al Jazeera, autoritatile de reglementare iraniene recunosc cripto monedele si tranzactionarea cu licente, dar inca nu permit ca moneda digitala sa fie utilizata ca metoda de plata in interiorul tarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.