Cardano este listat in exchange Huobi

Cardano este listat in exchange Huobi

Cardano este listat in exchange Huobi! Investitorii care sunt interesati de Cardano (ADA) au acum optiunea de a tranzactiona tokenul pe exchange-ul Huobi.pro. Listarea este foarte binevenita, deoarece optiunile pentru tranzactionarea ADA sunt destul de limitate in comparatie cu alte monede cu o capitalizare de piata similara. Huobi.pro se alatura acum Binance si Bittrex ca cele mai mari trei burse care suporta Cardano. Depunerile ADA pe Huobi.pro au fost deschise azi 17 Aprilie 2018, tn timp ce retragerile vor fi disponibile incepand cu 19 Aprilie 2018.

Ce avantaje prezinta Cardano

Cardano este un proiect care se straduieste sa creeze o platforma de contracte inteligente extrem de avansate, cu surse deschise. Echipa utilizeaza principii de evaluare reciproca in dezvoltarea proiectului, care este o abordare unica in spatiul de criptare si blocuri. In spatele Cardano este Charles Hoskinson, unul dintre cei opt co-fondatori ai lui Ethereum.

Capitalizarea ADA

ADA pastreaza o capitalizare de piata formidabila de 6,17 miliarde de dolartialul viitor al Cardano. Cumpararea ADA la pretul ICO sa dovedit a fi o miscare foarte inteleapta, deoarece pretul curent al marcii, $ 0.241, este de aproximativ 100 de ori mai mare decat pretul de 0,0024 $ in timpul vanzarii de token.

Cardano este listat in exchange Huobi

– Deschide-ti cont Huobi direct de AICI si cumpara la cel mai bun pret Cardano (ADA)
– Cumpara bitcoin cu cardul bancar, citeste aici …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.