Castiga bitcoin din jocuri online

Castiga bitcoin din jocuri online

Castiga bitcoin din jocuri online, iti prezint o monalitate simpla de a castiga bitcoin din jocuri sportive cu cel mai bun UX, caracteristici excelente si multi bani care pot fi castigati. Dupa cum stiti, nici un joc sau investitie nu este sigura 100% in castiguri, asa ca, tineti cont de riscul pierderi de bani, sau in acest caz de bitcoin.

Portofelul OneHash

Functionalitatea portofelului OneHash a fost creat numai pentru a permite utilizatorilor OneHash sa stocheze temporar resursele lor bitcoin pe platforma si sa utilizeze aceste resurse pentru activitătile de jocuri de la OneHash.
Orice utilizator poate avea doar un singur portofel OneHash. In cazul detectării de utilizării inregistrati cu mai multe adrese de e-mail!!! conturile vor fi suspendate imediat de OneHash, ceea ce inseamna ca utilizatorul nu va avea drepturi sa retraga aceste fonduri din Portofelul OneHash sau sa le utilizeze pentru a efectua alte activitati.

Castiga bitcoin din jocuri online

Castiga bitcoin din jocuri online

Serviciul nu poate fi utilizat de persoane cu varsta sub 18 ani, si persoane care acceseaza Serviciul din jurisdictii unde accesul este interzis. OneHash nu poate verifica legalitatea Serviciului in fiecare jurisdictie, deci este responsabilitatea utilizatorului sa se asigure ca utilizarea Serviciului este legala. DESCHIDE-TI CONT JOCURI

castiga bitcoin rapid

Utilizari interzise

UTILIZAREA PERSONALA – Serviciul este destinat exclusiv utilizării personale a utilizatorului. Utilizatorul are dreptul sa parieze numai in scopul divertismentului personal.

– Pariul minimi in OneHash este 0.0001 BTC, cu exceptia sloturilor unde minimul este 0.00000001 BTC.
– Comisionul OneHash este egal cu 5% din pariu, iar castigurile sunt acordate numai atunci cand valoarea lor este mai mare de 0,0001 BTC (10000 satoshi).
– Suma maxima care poate fi stocata la un moment dat in portofelul tau OneHash (cu exceptia profiturilor generate datorita castigurilor tale) este de 1BTC. Utilizatorilor nu li se permite sa depuna sume care depasesc aceasta suma. In caz contrar, suma depasita va fi retransferata automat utilizatorului, catre adresa portofelului extern pe care utilizatorul a utilizato pentru transfer, iar costul va fi absorbit de acelasi utilizator.

– Cauti alte modalitati alterantive de a castiga bitcoin pe net direct de acasa? Vrei sa castigi bitcoin din mining? VEZI CUM

loading…


2 thoughts on “Castiga bitcoin din jocuri online

 1. Bună!
  Numele meu este Ivan Vasilev. Sunt reprezentantul agenției de publicitate brand.ad . Suntem interesați să colaborăm cu site-ul dvs. Clientul nostru este uphash, o platformă de minerit care utilizează puterea de procesare a computerului utilizatorului pentru a genera criptovalută și am dori să postați un articol sponsorizat despre acest produs pe site-ul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rog să mă contactați pentru a discuta oferta în detaliu. Ați putea să răspundeți în engleză? Nu este o problemă dacă îmi răspundeți în limba română. Vorbesc și scriu în limba română, dar fac greșeli.

  Aștept răspunsul dvs..
  Cu respect,
  Ivan Vasilev

  • Salut, in urma cu ceva timp, mai precis acum 3 saptamani am discutat pe email despre asa ceva. Cand v-am intrebat care este oferta, mi-ati cerut date de trafic, va intreb pentru ce? (desi eu v-am dat cate informatii, iar daca doreati date de trafic. le puteati gasi usor pe Analitic Google). Asa ca imi prezentati oferta pentru articol, fara a mai cere tot felul de informatii, daca nu, nici o problema, va spun ca nu ma intereseaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.