Ce este si cum functioneaza Ledger Nano S

Ce este si cum functioneaza Ledger Nano S

Ce este si cum functioneaza Ledger Nano S, de unde se poate cumpara mai ieftin Ledger Nano S & Blue! Portofele Ledger (modelele Nano S si Blue) sunt wallet populare fizice pentru criptomonede digitale.

Una dintre principalele caracteristici ale portofelor Ledger sunt, fara indoiala, securitatea pe care o ofera, ceea ce îl face practic imun la toate tipurile de atacuri, fie fizice (furt), fie logice (furtul de hackeri sau parole).

Daca doriti să aflati mai multe despre aceste portofele fizice fantastice Ledger pentru criptomonede, precum si despre functionarea acestora sau unde sa obtineti unul, continuati să cititi acest post.

Ce este un portofel Ledger?

Wallet Ledger nu este nimic mai mult decat un portofel fizic pentru a stoca Bitcoin, Ethereum, Litecoin si multe alte alcoin (crypto monede digitale). Cu acest portofel hardware, tu si numai tu vei avea controlul asupra conturilor tale, precum si accesul la parole si date personale. Nu trebuie sa depinzi de niciun tert, program software sau portofel web pentru a accesa si a opera cu criptomonede.

Ce este si cum functioneaza Ledger Nano S

Ledger Nano S – Ledger Blue

Securitatea in lumea criptomonedelor este foarte importanta si un factor de luat in considerare. Trebuie sa va amintiti că atat Bitcoin cat si orice alta criptocmoneda sunt valute virtuale descentralizate si destul de anonime. Orice transfer de bani fara consimtamant (fie din cauza furtului, a hackerilor etc.) din contul tau va fi ireversibil.

Pentru a evita toate acestea, Ledger Nano S si Ledger Blue Wallets au urmatoarele caracteristici:
Elemente de securitate: Portofelele Ledger isi bazeaza arhitectura pe un chip dual ST31 / STM32 cu un nivel de certificare CC EAL5 +. Integritatea firmware-ului este garantata in totalitate de certificarea criptografica.

Anti-Malware: initializarea sau restaurarea configuratiei portofelului Ledger se face intotdeauna din mediul fizic, nu va fi niciodată expusa lumii exterioare.

Cod PIN: numai voi puteti accesa conturile, deoarece aceste portofele necesita un cod PIN de 4 cifre de fiecare data cand se conecteaza la un dispozitiv.

Confidentialitate: nici o terta parte, cum ar fi portofelele software, nu va cunoaste cheile (parole) tale private. Intr-un cuvant, va fi banca ta.

Pentru aceste caracteristici citate, acest portofel fizic este considerat astazi cel mai sigur si mai sigur loc pentru a stoca, a trimite si a primi criptomonede.

Ledger Nano S - The secure hardware wallet

Cum functioneaza Ledger Wallet Nano S & Blue

Functionarea portofelului Ledger este un proces simplu si de baza, cum ar fi conectarea, configurarea parolelor de setare si a PIN-ului, urmat de instalarea portofelelor de criptare pe care trebuie sa le stocati.

1. Cand porniti si conectati Ledger Nano S sau Ledger Blue pentru prima data, primul lucru pe care ar trebui sa-l aveti este sa stabiliti un cod PIN de pâana la 8 cifre.

2. Apoi, trebuie sa stabiliti al doilea factor de securitate. Acest al doilea factor va va arata o serie de cuvinte pe care trebuie sa le alegeti intr-o anumita ordine. Cand stabiliti si alegeti aceste cuvinte, pastratile intr-un loc sigur si sa nu le pierdeti, acest al doilea factor este folosit pentru a restabili sau a recupera toate informatiile dupa o eventuala pierdere sau defectare a dispozitivului.

3. Urmatorul lucru pe care il recomand este sa descarcati Ledger Manager de pe site-ul oficial. Pentru a instala această aplicatie, este necesar sa folositi browserul Chroome deoarece aceasta aplicatie este executata printr-o extensie a browserului. Toto din aceasta aplicatie puteti sa actualizati firmware-ul dispozitivului, precum si sa adaugati sau sa stergeti adresele crypto de portofelele de care nu aveti nevoie.

Ce este si cum functioneaza Ledger Nano S

Ledger Nano S este un portofel hardware Bitcoin, Ethereum si Altcoins, a carui caracteristica principala este securitatea in ceea ce priveste stocarea criptomonedelor, precum si atunci cand vine vorba de securizarea tranzactiilor si platilor digitale.

carcacteristici ledger nano s

Caracteristici Ledger Nano S

Daca va ganditi sa cumparati un Ledger Nano S, ar trebui sa stiti caracteristicile incredibile pe care le oferă acest dispozitiv mic.

– Ecran OLED incorporat. Verificati tranzactiile de pe ecran si confirmati cu ajutorul butoanelor fizice implementate pe una din laturile dispozitivului.

– Sisteme de operare acceptate: Windows, Mac OS, Linux si Chrome OS

– Standard de autentificare. Ledger Nano S este compatibil cu standardul de autentificare FIDO Universal Second Factor in Google, Dropbox, GitHub sau Dashlane.

– Multi-APPS. Utilizati aplicatii cum ar fi portofele, de asemenea, FIDO U2F, GPG, SSH sau creati propriile aplicatii personalizate.

– Securitate. Datele tale confidentiale nu vor fi niciodată expuse. Acestea vor fi pe deplin protejate si stocate intr-un mediu izolat si blocate prin cod PIN.

– Backup si restaurare. Puteti recupera si restabili conturile de pe orice dispozitiv Ledger sau portofele compatibile (BIP39 / BIP44).

– Criptomonedele acceptate: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Fido, U2F, Dogecoin, Zcash, Dash, Stratis, Ripple, Hello, Bitcoin, Bitcoin Cash, Komodo, Ethereum Classic, Posw, Expanse, Ubiq, Bitcoin Gold, Hcash, Digibyte, Qtum (quantum).

Cumpara Ladger Nano S, la cel mai bun pret, direct de la producator -> Ladger Wallet

Ledger Nano S - The secure hardware wallet

Te poate intersa si minarea in cloud de bitcoin, vezi aici despre ce este vorba

Ce este si cum functioneaza Ledger Nano S FINAL!

One thought on “Ce este si cum functioneaza Ledger Nano S

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.