Cea mai buna criptomoneda pentru minerit in 2019

Cea mai buna criptomoneda pentru minerit in 2019

Acum, exploatarea prin criptare reprezinta investitii pe termen lung. Afla in ce criptocurrency trebuie sa investesti pentru a genera o rentabilitate mare a investitiei tale.

Alegerea unei noi monede pentru minare

Datorita declinului exploatarii prin criptare, este destul de dificil sa gasim o noua moneda pentru mine, dat fiind ca predictiile pretului criptocurrency se schimba aproape in fiecare zi. Daca doresti sa alegei o noua moneda, trebuie sa efectuesi o analiza fundamentala in profunzime (tehnologia din spatele monedei, echipa de dezvoltatori etc.). Am compilat lista celor mai importanti factori de care trebuie sa ti cont atunci cand minati noi monede:

– dificultatea de minare;
– fluctuatiile recente ale preturilor;
– estimari de preturi;
– capitalizare de piata;
– numarul de cazuri de utilizare;
– contextul dezvoltatorilor;
– prezentarea in social media.

Asigurate ca mineritul este profitabil

Odată ce ai ales moneda care se potriveste tuturor parametrilor mentionati mai sus, trebuie sa te asiguri ca rularea operatiunii tale miniere va genera un profit (un lucru destul de provocator pentru a lua in considerare starea actuala a exploatarii prin criptare). Exista numerosi factori de care trebuie sa ti cont, cum ar fi cheltuielile cu energia electrica, dificultatile miniere etc. Nu voi enumera toate aceste aspecte, deoarece exista o multime de calculatoare miniere complexe.

factori_importanti_de_minare

Un alt aspect important de care trebuie sa ti cont este faptul ca acesti parametri sunt fluctuati in mod constant, ceea ce face ca industria miniera sa fie atat de imprevizibiaă. Cazul in cauza: gigantul minier Bitmain, care recent a demis jumatate din angajatii sai, dupa ce s-au apucat de multe hype-uri care inconjoara viitoarea sa IPO, care se pare deja a fi o mare subperformanta.

Cea mai buna criptomoneda pentru minerit in 2019

O.G. valute in 2019

Sa incepem cu ultima O.G. moneda – Bitcoin, care sa transformat intr-o afacere de miliarde de dolari. In decembrie, dificultatea minieră a reginei BTC a inregistrat un declin de 15% datorita minerii mai mici care au parasesc blocul Bitcoin in masa, duaă ce expertii majori au esuat in predictiile lor. in mijlocul procesului de criptare, minerii Bitcoin au reusit incă sa ajunga la o impresionant suma de 4,7 miliarde de dolari, dar exista o diferenta, si anume, ca fermele mari de exploatare miniera sunt in primul rand responsabile, in timp ce minerii care se afla in plina desfasurare continua sa ramana pe margine.Monero și ZCash: principalele monede de confidențialitate

Monero si ZCash: principalele monede de confidentialitate

Monero este in prezent cea de-a 13-a cea mai mare moneda dupa capitalizarea de piata. Marca emblematica de confidentialitate este deosebit de atractiva pentru mineri avand in vedere rezistenta sa ASIC. Asta inseamna, in esenta, ca ai putea sa minezi pe Monero fara a cumpara hardware scump, perturband astfel monopolul lui Bitmain, care se confrunta deja cu probleme serioase in functie de previziunile expertilor. Bitmain a venit cu un miner special pentru Monero, dar echipa de la Dev a impins cu o bifurcatie care ar putea face mineritul ASIC ineficient.

Vom continua intr-un nou articol, tine aproape …

Poate te intereseaza:

Investiti rentabile
Wallet offline cryptomonede sigur 100%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.