Clasamentul tarilor in care Bitcoin este cel mai folosit

Clasamentul tarilor in care Bitcoin este cel mai folosit

Clasamentul tarilor in care Bitcoin este cel mai folosit! In prezent, utilizarea Bitcoin sa raspandit in intreaga lume, si se poate spune ca in fiecare tara din lume exista oameni care exploateaza aceasta cryptomoneda de renume. Cu toate acestea, exista tari in care Bitcoin este mai utilizat, atat de mult incat exista companii, si chiar bancomate sa efectueze tranzactii cu aceasta criptocurrency.

Care sunt tarile in care se tranzactioneaza lunar Bitcoin?

Exista anumite tari in care utilizarea Bitcoin sa raspandit, in special in acele tari cu caracteristici ideale pentru minerit, cum ar fi: un internet rapid, energie electrica ieftina si acceptarea legala a criptomonedei.

Printre tarile care utilizeaza cel mai mult Bitcoin sunt:

1- Japonia

Japonia este considerata tara cu cea mai mare utilizare Bitcoin, avand cea mai larga comunitate din intreaga lume in utilizarea Bitcoin. De fapt, in aceasta tara, utilizarea Bitcoin este legala, serviciile financiare din Japonia au autoritatea de a reglementa piata monedelor virtuale; In plus fata de cele mentionate mai sus, a fost stabilita legea monedelor virtuale, in care Bitcoin este considerat drept un mijloc de plata.

In prezent, in Japonia, majoritatea magazinelor accepta plata cu Bitcoin, o crestere incredibila fata de 2016, cand aproximativ 4.200 de magazine au acceptat aceasta metoda digitala ca metoda de plata.

In prezent, chiar si in magazinele mici este acceptat. Toate acestea se datoreaza companiilor precum Recruit LifeStyle si Bic Camera, care au dezvoltat tehnologia necesara, astfel incat plata cu Bitcoins este o sarcina simpla si accesibila pentru toti.

2 – Statele Unite

Statele Unite sunt una dintre principalele tari in care mineritul si comercializarea cu Bitcoin sunt cele mai utilizate. De fapt, atunci cand SUA este considerata o putere mondiala, deciziile pe care le ia cu privire la acceptarea comercializării cu criptomonede, genereaza un mare impact in lume. In plus, tot mai multe figuri americane se alatura comertului cu Bitcoin.

In ceea ce priveste exploatarea (minarea) Bitcoin din Statele Unite, multi experti spun ca cea mai buna zona pentru a face acest lucru este in Louisiana, deoarece aici costul energiei este mai mic, urmat de Idaho, Washington, Tennessee si Arkansas.

3- Coreea de Sud

Coreea de Sud este una dintre cele mai importante tari pentru extinderea si stabilitatea Bitcoin. De fapt, anunturile recente ale unui ministru sud-coreean au determinat scaderea pretului Bitcoin, cu toate acestea, piata sud-coreeana este una dintre cele mai importante, impreuna cu Japonia si Statele Unite, unde practic o persoana din fiecare zece a investit in BTC.

4 – Marea Britanie

Marea Britanie are mai mult de 40 bancomate Bitcoin. Aici legea considera criptomoneda Bitcoiny ca un bun personal, iar toate bunurile care au fost achizitionate cu valute virtuale sunt supuse plătii impozitelor, ceea ce a dus la cresterea PIB-ului tarii a crescut cu aproximativ 20 de milioane de lire sterline.

In Anglia, utilizarea Bitcoin este foarte comuna, de fapt, primul jaf Bitcoin a avut loc tocmai in aceasta tara, in satul Moulsford.

Fara a mai continua, guvernul britanic, a evaluat recunoasterea veniturilor obtinute de criptomoneda in momentul declararii, pentru plata impozitelor. Directorul agentiei responsabile de colectarea impozitelor a indicat ca ar putea fi tratat ca un sistem similar cu cel utilizat in actiuni.

5- Danemarca

Danemarca este una dintre tarile care utilizeaza cel mai mult Bitcoin, deoarece este o tara care incearca sa elimine banii de hartie, motiv pentru care tranzactiile electronice au devenit larg raspandite.

Pe de alta parte, Danemarca a fost prima tara in care achizitiile imobiliare au fost efectuate folosind Bitcoins.

Clasamentul tarilor in care Bitcoin este cel mai folosit

Nu numai aceste cinci tari sunt cele care utilizează frecvent Bitcoin

Multe alte tari, cum ar fi: Australia, Africa de Sud, Estonia, Rusia, printre altele, sunt tari in care utilizarea Bitcoin sa raspandit. De fapt, in prezent, in aproape toate tarile exista o exploatare moneda digitala Bitcoin.

Cele mai bune locuri din lume pentru mineritul Bitcoin

Tarile care indeplinesc aceste ceritțe sunt Canada, China si majoritatea tarilor europene. Pe de alta parte, Rusia este considerata una dintre cele mai bune tari pentru mineritul Bitcoin, deoarece costul energiei electrice este mai mic.

Cele mai mari „ferme” miniere sunt in: Xinjiang, Neimonggu, Heilonggiian si Sichuan, toate acestea provin din China.

loading…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.