Cumpara bitcoin cu cardul sau cash

Cumpara bitcoin cu cardul sau cash

Cumpara bitcoin cu cardul sau cash! O modalitate destul de simpla de a cumpara bitcoin online este oferita de o plataforma gen broker de bitcoin, care iti da posibilitatea sa achizitionezi bitcoin cu un card de credit sau un card de debit. Durata transferului este relativ scurta, in doar cateva zeci de minute poti detine propiile tale monede bitcoin.

Cumpara bitcoin in doar cateva minute cu Coinmama

Taxa de transfer este de 7 % din cauza riscurilor si a taxelor de procesare care vin cu platile cu cardul.

CoinMama ofera limite mari. Poti cumpara pana la:

– 5000 de dolari in valoare de BTC pe zi
– 20000 de dolari in valoare de BTC pe luna

cumpara bitcoin cu cardulAtentie la conditia pusa de Coinmama este verificarea contului persoanal, dupa ce contul este verificat si vei face o achizitie, vei primi bitcoin in cateva minute. Achizitionarea de bitcoin pentru rezidenti din Statele Unite este valabil numai in cateva dintre statele.

Coinmama: Buy Bitcoins with Credit Card

Securizeaza-ti cryptomonedele!

Monedele tale Bitcoins vor fi in conditii de siguranta numai atunci cand le pastrezi intr-un portofel care este controlat de tine si numai de tine! Asa ca, fa-ti o favoare: ia-ti un portofel Bitcoin si controleaza-ti propriile monede digitale. Pentru cantitati mari de 0.10 Bitcoins (in acest moment cand pretul BTC este de aptoximatix 12000$ cei 0.10 BTC valoreaza 1200$), iti recomand un portofel hardware.

Ce este un portofel hardware?

portofel securizat ledger walletEste un mic dispozitiv offline care stocheaza monedele tale, in scopul de a nu ajunge la hackeri. Cel mai sigur portofel bitcoin cu o securitate de 100%, in gasesti acum la vanzare, si va sosi acasa la tine, pre comanda direct producator oficial clik -> Ledger Wallet

Configurarea si instalarea acetui portofel este usoara chiar si pentru utilizatorii care nu cunosc foarte multe lucruri tehnice. Odata cu achizitionarea dispozitivului vei primi toate instructiunile necesate.

Citeste mai multe informatii despre portofelul Ledger Wallet AICI …

Cumpara bitcoin cu cardul sau cash

One thought on “Cumpara bitcoin cu cardul sau cash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.