Cumpara bitcoin instant 300 optiuni de plata

Cumpara bitcoin instant 300 optiuni de plata

Cumpara bitcoin instant 300 optiuni de plata, iata cateva modalitati: Card Visa, Master Card, PayPal, Amazon, OkPay, Payza, Walmart, Reloadit, Perfect Money, WebMoney, Google Wallet, BlueBird, OneVanilla, Neteller, Venmo, Apple, etc.

Paxful ofera asistenta permanenta 24/7 cu chat live pe plataforma si e-mail help@paxful
Can vine vorba de transfer trebuie sa ai rabdare pentru ca reteaua blockchain in prezent este supraincarcat cu mii de ttranzactii. Utilizati intotdeauna securitate 2Fa si asigurati-va ca intrati pe pagina oficiala PAXFUL Inainte de a te loga cu username si parola!!! Personalul angajat nu va cere NICIODAT datele voastre de conectare sau parola.

Cand creati un cont Paxful. Veti primi gratuit portofelul instantaneu

Odata ce ati citit termenii ofertei vanzătorului si sunteti multumit cu ei, introduceti cantitatea de bitcoin pe care doriti sa o cumparati si faceti clic pe „BUY”.

Aceasta deschide comertul cu instructiunile si caseta de chat. Duaă ce urmati toate instructiunile, trimiteti fisierele si documentele necesare si efectuati o plata, urmat de clic pe butonul „HAVE PAID”. Daca nu faceti clic pe „I have paid”, tranzactia va expira si bitcoins vor fi eliberate din cont inapoi la vanzator.

cumpara bitcoin cu paypalAtunci cand incepe o tranzactie, cantitatea ceruta de moneda a vanzătorului se transfera automat in sistemul securizat al plataformei Paxful si din acest moment vanzatorul nu poate anula tranzactia. Doar un cumparator poate anula o tranzactia in orice moment si bitcoins vor fi transferate din nou inapoi in portofelul vanzatorului. Daca cumparatorul nu a efectuat o plata si nu a fost marcat ca plata finalizata in intervalul de timp stabilit al platii, tranzactia va fi anulata automat, iar monedele vor fi mutate inapoi in portofelul vanzătorului.

Cumpara bitcoin instant 300 optiuni de plata

De retinut!

cumpara bitcoin rapid si in sigurantaPaxful nu are legătură cu MoneyGram, Western Union, PayPal, Amazon, OkPay, Payza, Walmart, Reloadit, Perfect Money, WebMoney, Google Wallet, BlueBird, OneVanilla, Neteller, Venmo, Apple sau orice alta metoda de plata. Nu pretinde ca primeste niciun sprijin din partea acestor servicii si nici nu le furnizam acestora. Marcile lor inregistrate si marcile inregistrate apartin numai acestor servicii.

Cumpara bitcoin instant 300 optiuni de plata

Indiferent de metoda ce doresti sa o folosesti pentru a cumpara bitcoin la pret avantajos, ai nevoie de un cont pe cel mai bun site exchange. Deschide-ti cont PIXFUL

Poti alege sa cumperi bitcoin si din alte EXCHANGE, vezi AICI

loading…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.