Cumpara bitcoin instant

Cumpara bitcoin instant

Cumpara bitcoin instant cu dolari, euro, lire sterline la cel mai bun pret, si cele mai mici comisioane la schimb. SpectroCoin este exchange-ul unde poti face aceste operatiuni, in plus iti ofera si un portofe virtual (wallet) unde poti sa-ti pastrezi moneda bitcoin, pentru o viitoare vanzare.

>cumpara bitcoin instant cu dolari, euro yeni, lire sterline

Spectro Finance Ltd dezvolta solutii inovatoare pentru plati electronice. In prezent, portofoliul sau este alcatuit din SpectroCoin – Exchange Bitcoin, procesor de portofel si de plata – solutie MasterCard prepaid pentru o legatura intre numerar si Internet. Echipa SpectroCoin este formata din profesionisti din sectoarele IT si Finante cu experienta din institutii precum Bloomberg LP și Cambridge University, pentru a numi doar cateva. Compania se implica activ in proiecte de cercetare cu organisme academice si profesionale de varf.

SpectroCoin, solutia totala pentru criptomonede, a introdus optiunea de a trimite tranzactii Peer-to-Peer (P2P) intern la utilizatorii SpectroCoin.

Ce este P2P?

Atunci cand vine vorba de tranzactii, P2P se refera la transferuri de bani electronici realizate de la o persoana la alta fara un intermediar; ca urmare, astfel de tranzactii sunt mai rapide, iar costul este mult mai mic. De acum incolo, cu capacitatea P2P puteti trimite oricare dintre monedele disponibile la SpectroCoin cu un curs de schimb blocat direct catre alt utilizator.

Ce inseamna un curs de schimb blocat?

Deoarece criptomonedele sunt extrem de volatile, se ofera optiunea de a trimite tranzactii P2P la cursul de schimb blocat (fix). Aceasta inseamna ca valoarea de bitcoin trimisa este garantata sa ramana constanta in timpul unui transfer (veti cunoaate valoarea exacta in moneda fiat care urmeaza a fi primita de o contrapartida).

De exemplu, daca doriti sa trimiteti o tranzactie P2P in valoare de 150 EUR, euro va fi schimbat automat pentru a fi afisati bitcoin (avand in vedere cursul de schimb de 15.000 EUR, 150 EUR la schimb va fi 0.01 BTC), atunci acest 0,01 BTC va fi trimis catre destinatar. Ca rezultat, tranzactia nu este afectată de volatilitatea bitcoinelor.

In plus, tranzactiile P2P sunt instantanee si gratuite. Nu este nevoie sa stati la cozile bancare si nici sa platiti comisioane mari! Tot ce avti nevoie este adresa de e-mail SpectroCoin a prietenului tau si vei putea sa-i trimiti imediat fondurile.

Cum pot face tranzacții P2P pe SpectroCoin?

Am pregatit si un tutorial scris pentru tine. Mai intai, deschide-ti cont de aici SpecrtoCoin si dupa conecteaza-te la el, si dai clic pe „Withdraw” din meniul de sus:
cum fac o retragere in spectosoin
In fereastra „Withdraw options (Optiuni retragere)”, faceți clic pe „Fixed send (Trimitere fixa)”:
retrageri fixe de bani
Acum, vei fi redirectionat (a) la pagina „Fixed send„. In campul „Send account„, trebuie sa selectezi portofelul valutar din care doresti sa trimiteti fonduri. Apoi, introduci suma din aceasta moneda pe care doresti sa o trimiti. Apoi, trebuie sa introduci adresa de e-mail SpectroCoin a persoanei careia doresti sa-i trimit bani. Orice informatii suplimentare pe care doresti ca receptorul sa le vada despre tranzactie pot fi adaugate in campul „Memo” (este optional). Dupa ce completezi toate informatiile, dai clic pe „Submit (Trimitere)”:
transfer de moneda fiat

Cumpara bitcoin instant

Ok, daca totul este inteles perfect este momentul sa incepi tranzactionarea de cryptomoneda sau transferul de bani.
Cont gratis SPECTROCOIN

Recomandari Bursa si Investitii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.