Cumpara BTC cu Payeer OKpay PerfectMoney

Cumpara BTC cu Payeer OKpay PerfectMoney

Cumpara BTC cu Payeer OKpay PerfectMoney rapid si in siguranta! MERCATOX un exchange si portofel unic pentru toate monedele digitale. Portofelul ofera gazduire pentru urmatoarele cryptomonede bitcoin, dash, ethereum, litecoin, dogecoin printre altele. Se poate depozita si prin urmatoarele plataforma: Payeer, PerfectMoney, OKpay

mercatox depozite, bitcoin, litecoin, dash, ethereum, okpay, payeer, perfetmoney

Exchange MERCATOX iti ofera posibilitatea sa cumperi si sa vinzi peste 100 de cryptomonede, monede digitale cu valori mai mari cum ar fi: Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dash, sau monede noi cu valori mai mici cum ar fi: Nano, Kim, VERI printre altele. Comisionul retinut de MERCATOX fiind unul foarte redus in comparatie cu alte excange-uri.

Serviciul MERCATOX ofera si o plataforma virtuale pentru a efectua operatiuni pe urmatoarele tipuri de valute electronice si alte tipuri de valuta cripto: BTC, ETH, LTC, PM USD, PM EUR, PR USD, PR RUB, OK USD, YA RUB.

Vrei sa cumperi sau sa vinzi rapid o moneda digitala? ai nevoie doar sa deschizi un cont direct de AICI

Cumpara BTC cu Payeer OKpay PerfectMoney

Vezi aici oferta pentru alte plataforme EXCHANGE

P.S. Vrei sa lansezi o moneda digitala ICO?

Procedura ICO!

Costul de gazduire a ICO la bursa de schimb MERCATOX este de 1 BTC pentru token-urile ERC20 ETH, 2 BTC pentru alte monede (plata nerambursabila). Moneda inclusa este inclusa automat. Comisionul nostru comercial – 0,25%.

Regulile ICO:

– Dezvoltatorul trebuie sa ofere informatii despre moneda, un link catre depozitul oficial al nodului, pe site-ul oficial al monedei (daca exista), la exploratorul de monede si sa furnizeze API documentatia. Exploratorul de blocuri si portofelul trebuie sa fie complet activate.
– Fondurile de premiere pentru procedura ICO trebuie trimise pe adresa pe care o vom furniza pentru plata.
– 5 zile de detinere a fondurilor ICO. In decursul unei perioade de 5 zile dupa terminarea ICO, se va debloca contul ICO care detine veniturile ICO.
– Se va crea contul individual pentru procedura ICO si se va face o comanda de vanzare cu pretul pe care l-ati enumerat. (comision de comert pentru cont – 0,25%).
– Toate monedele nevandute vor fi arse de bursa.
– Se va rambursa investitia daca ICO este considerat nereusit.

MERCATOX poate furniza ICO multistrat cu preturi diferite fara plata suplimentara.

Cumpara BTC cu Payeer OKpay PerfectMoney

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.