Cumpara sau vinde Bitcoin

Cumpara sau vinde Bitcoin

Cumpara sau vinde Bitcoin in Romania, la cel mai bun schimb si cu cele mai mici comisioane de trasfer.

Ce este LocalBitcoin?
LocalBitcoins este un schimb Bitcoin „peer-to-peer”, intre perechi. LocalBitcoin este un spatiu comercial in care utilizatorii pot cumpara si vinde bitcoin intre ei. Utilizatorii, numiti comercianti sau operatori, creeaza anunturi cu pretul si metoda de plata pe care doresc sa le ofere. Puteti sa explorati site-ul pentru a gasi anunturi comerciale cu metoda de plata pe care o preferati. Veti gasi comerciatți care cumpara si vand Bitcoins online cu 60 de metode diferite de plata.

Atunci cand trimiteti bitcoins din portofoliul LocalBitcoins, un comision va fi dedus din soldul contului tau pentru procesarea tranzactiei in reteaua Bitcoins. Comisioanele de tranzactionare intre utilizatori LocalBitcoins sunt gratuite.

Comisionul curent pentru o tranzactie externa de transfer este: 0.00017956 BTC
Cumpara bitcoin direct acum cu cel mai mic comision, mai precis cel afisat mai sus! Buy-Bitcoins

Cat timp dureaza o tranzactie bitcoin?

Operatiunile Bitcoin dureaza de obicei intre 30 si 60 de minute pentru a trimite, uneori mai multe ore daca reteaua Bitcoin este aglomerata si merge incet.

Cum ma pot proteja de a fi inselat?

Toate operatiunile de tranzactionare sunt protejate prin garantie. Atunci cand o operatiune este initiata, suma bitcoin pentru comert este rezervata automat din portofoliul vanzătorului LocalBitcoins. Acest lucru inseamna ca, in cazul in care vanzatorul dispare cu banii lui si nu elibereaza platile sale, ajutorul LocalBitcoins poate sa elibereze plata garantata in locul vanzatorului. Daca vindeti bitcoins, nu eliberati niciodata depozitul de securitate inainte de a sti ca ati primit banii de la cumparatorul Bitcoins. Cumperi sau vinzie bitcoin? ai nevoie de un cont, deschide unul de AICI.

Cumpara sau vinde Bitcoin

Mai avem si alte recomandari pentru tine, un clic pe urmatorul link! Cumpara sau vinde diferite cryptomonede

Transfera dolari sau euro intre diferite portofele!

ewallet top-up, exchange Perfect Money,exchange OKPAY, exchange BTC, exchange Paxum, exchange BTC-E, exchange MoneyPolo, exchange PaySera, top-up VISA/MASTERCARD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.