EOS vs ETH: EOS este intr-adevar ucigasul de ETH

EOS vs ETH: EOS este intr-adevar ucigasul de ETH

EOS vs ETH: EOS este intr-adevar ucigasul de ETH este uimit sa fie? EOS a avut cea mai mare ICO pana in prezent, fara a avea nici macar un produs, in acest articol fac o prezentare generala a dezbaterilor legate de EOS si comparatia cu Ethereum.

EOS a fost alimentat de hype-ul construit in decursul intregii sale perioade ICO. Asteptarile sunt mari, dar se va ridica pentru a le face fata? Au fost ridicate chestiuni legate de luptele de lansare si de ezitarile ulterioare. In acest articol, vom analiza daca acesta isi va atinge potentialul si cum ar putea fi un concurent viabil pentru Ethereum.

Care-i treaba cu EOS?

EOS promite sa fie o cripto moneda de generatie urmatoare, oferind o latenta secundara, ceea ce inseamna ca poate sa se potriveasca si sa depaseasca capacitatea de tranzactionare a unor retele precum Visa. Oferind timpi de blocare de 500 ms, tranzactiile se fac la viteze exceptionale comparabile cu cripto monedele de mare viteza, cum ar fi NANO (NANO) si Ripple (XRP).

Cum se mareste dimensiunea Ethereum?

In schimb, Ethereum are in prezent un timp de blocare de 10-20 de secunde. Aceasta este de treizeci de ori mai lent decat EOS. De asemenea, gestioneaza 15 tranzactii pe secunda (TPS), care nu sunt suficient de aproape pentru a fi utilizate de exemplu in platformele de jocuri.

Ethereum este de asemenea o retea securizata. Are o inregistrare foarte buna, cu exceptia controversei hack-ului DAO. Acesta a fost creat ca o platforma de crowdfunding a unui proiect folosind contracte inteligente de catre Slock.it, dar a fost compromis in codul sau. Aceasta a condus la blocarea rapida a blocul Ethereum Classic pana la blocul Ethereum – unde monedele furate au fost returnate utilizatorilor printr-un atac „prietenos” de 51% din retea. Pentru aceasta, majoritatea retelei „a re-scris” blocul si a fost acceptata pentru ca a devenit cel mai lung lant.

Probleme legate de EOS

EOS a fost afectat de dificultati doar cu o saptamana inainte de a fi lansat. Compania de securitate chineza Qihoo 360 a afirmat ca exista o „vulnerabilitate epica” prezenta în sistem. Acest lucru a fost rezolvat, dar a condus la temeri legate de alte probleme. A fost creat un program de recompense care a oferit pană la 10.000 de dolari pentru a identifica bug-uri. S-au gasit si rezolvat multe bug-uri, pe cat de linistitoare este situatia acum, pe atat de ingrijoratoare ramane.

EOS sau Ethereum?

EOS a avut cu siguranta probleme de dentitie si intrebarile ridicate in legatura cu centralizarea trebuie sa raspunda. Cu toate acestea, proiectul un potential pentru asigurarea unui ecosistem de succes Dapp. Ethereum este principalul jucator de pe piata in prezent, dar daca reteaua EOS atinge stabilitatea si indoielile incep sa se estompeze, atunci este probabil ca dezvoltatorii sa treaca la reteaua sa.

EOS vs ETH: EOS este intr-adevar ucigasul de ETH

Esti in cautarea unui exchange unde sa poti cumpara, schimba sau vinde cripto monede? acceseaza urmatorul link si vei afla care este cea mai buma varianta de schimb pentru tine, vezi aici diferite EXCHANGE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.