Minare dogecoin cu un calculator

Minare dogecoin cu un calculator

Minare dogecoin cu un calculator! o modalitate simpla de a castiga moneda digitala in cazul acesta dogecoin, cu CPU de pe unul sau mai multe calculatore in acelasi timp. In functie de puterea fiecarui PC se poate castiga o cantitate mai mare sau mai mica zilnic de cryptomoneda. Estimativ se poate castiga in jur de 10$-20$/zi, cu o putere de minare de 60% din resurele unui PC. Minarea se poate face secvential, mai precis: se mineaza 2-3 ore se face o pauza de 1-2 ore dupa care se reia procesul, asta pentru a proteja calculatorul se supra incalzire.

Daca esti hotarat sa minezi dogecoin o poti face in doua moduri:
1. Minare cu o putere a calculatorului de 25% consum din CPU: DogeMiner Lite
2. Minare cu o putere a calculatorului de 60% consum din CPU: DogeMiner Heavy

Minare dogecoin cu un calculator

Ce pret are 1 Dogecoin (DOGE)?

Aici poti afla care este pretul Dogecoin in fiecare moment, care este valoarea invetitiilor in ultimele 24 ore, si cate monede DOGE sunt in circulatie (Circulating Supply) Market Capitalization

Ce este Dogecoin?

Dogecoin este o moneda digitala decentralizata, peer-to-peer, care iti permite sa trimiti sau sa primesti cu usurinta bani online. Dogecoin se distinge de alte valute digitale cu o comunitate uimitoare, vibranta, alcatuita din oameni prietenosi ca tine. Deci ce mai astepti? Incepe sa utilizezi si sa castigi Dogecoin astazi!

Minare dogecoin cu un calculator

Vrei sa castigi bitcoin, afla de aici cum: Vozex si minarea de bitcoin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.