Motivele pentru caderea Bitcoin

Motivele pentru caderea Bitcoin

Motivele pentru caderea Bitcoin! Bun gasit, dragi membri ai Mineritului Mondial! Pe fondul unei scaderi a ratei Bitcoin sub semnul psihologic de 6.500 $ pe 13 iunie, fluctuatia continua in intervalul 6.100 – 6.450 de dolari pe moneda si, de asemenea, in conformitate cu solicitarile si apelurile la serviciul de asistenta al companiei , ma grbesc sa va ofer o analiza de la specialistii miniere din lume pentru viitorul apropiat.

Analistii in general sustin ca situatia nu este critica,

iar cu o revenire timpurie de pana la 6.500 de dolari, este posibila o impingere puternica la 9.000 de dolari. In acest caz, daca intr-o saptamana valoarea de 6.500 de dolari nu va fi depasita, atunci cresterea valorii nu trebuie sa fie asteptata mai devreme decat in a doua jumatate a lunii Iulie 2018. Motivele pentru dinamica negativa a monedei criptografice, precum si scaderea Bitcoin cu mai mult de 11%, potrivit analistilor, pot fi numite combinate:

• In primul rand, atacul de tip hacker asupra platformelor de exchange Coinrail si BitHumb, ceea ce a cauzat probleme de securitate. In ciuda faptului ca in aceasi zi consecintele sunt aproape complet eliminate, iar activele criptate furate sunt urmarite de agentiile de aplicare a legii, tendinta ramane negativa.

• Al doilea motiv este important: scaderea interesului consumatorilor in prima jumatate a verii. Pana la sfarsitul lunii Iulie, cererea de valuta criptografica va creste, noteaza agentia World Mining, facand referire la statisticile generale anuale. Analistii de top sunt, de asemenea, de acord ca corectia tehnica este valabila. Strategistul tehnic al Fundstrat Global Advisors, Robert Slomimer, afirma ca trendul ascendent nu va incepe mai devreme decat cu o stabilizare deplina si o inradacinare in jurul pragului cheie de 7 777 dolari.

• Declinul de 4,7% din ultimele zile se datorează presiunii si incercarii de a controla CFTC. Ei bine, autoritătile de reglementare nu intervin pentru prima data in industria criptografica.

Motivele pentru caderea Bitcoin

Dupa cum ati vazut mai sus motivele caderi bitcoin, totusi, nici unul dintre ele nu este destul de grav si pe termen lung, deci nu trebuie sa va panicati. Prin urmare, va recomand ca pana la jumatatea lunii iulie sa fiti calmi la tendintele declinului, subliniind ca in a doua jumătate a verii tendinta descendenta va fi inlocuita de o tendinta ascendenta.

Castiga bitcoin din minare online WorldMining

Vezi aici si alte oferte de a castiga monede digitale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.