O saptamana interesanta pentru cripto

O saptamana interesanta pentru cripto

O saptamana interesanta pentru cripto! „Taurii” Bitcoin au fost foarte vocali in aceasta saptamana, iar scopul pentru cripto a fost obtinerea de sprijin din partea unor persoane influente si puternice.

Michael Novogratz, credinciosul miliardarul Bitcoin, a declarat ca „fiecare investitor ar trebui sa aiba 1% – 2% din portofoliul lor in Criptomonedă. Cine nu face acest lucru este aproape iresponsabil.“

Intre timp, la conferinta de consens din New York, Jack Dorsey, cunoscut pentru a fi fondator Twitter, a declarat public, „Internetul merita o moneda nativ”, iar apoi a adaugat „și va avea unua”. Speranta sincera este ca va fi Bitcoin. Participarea la acest eveniment de trei zile, arata interesul tot mai mare spre cripto monede.

Cateva zvonuri despre Facebook

Am vazut, de asemenea, o multime de discutii in aceasta saptamana despre Facebook si zvonurile de posibile planuri de a lansa propria Criptomoneda. Acesta a creat o echipa blockchain condusa de fostul presedinte PayPal, David Marcus, si aparent, echipa a fost infiintat pentru a explora „modul de a beneficia la maximum de blockchain peste Facebook, pornind de la zero”. Ce forma va lua este inca necunoscut .

In China, Ethereum este acceptata de guvern

In China, Ministerul Industriei si Tehnologiei Informatiei a lansat ratingurile sale blockchain publice, lansand diverse proiecte, cum ar fi blockchain Ethereum in sectorul Criptomoneda global bazat pe trei criterii: tehnologie, aplicatii si inovare. Si comentatori de la CCN sugereaza, „rang inalt al Ethereum si retele inteligente de contract blockchain ar putea influenta guvernul pentru a putea permite unor retele blockchain sa opereze in China.“

Vestea pozitive despre cryptocurrencies si tehnologia blockchain este in crestere sitot mai multe guverne, organismele de reglementare si institutii financiare sunt interesate de monedele digitale. De asemenea mai multe banci, start-up, FinTech, se asigura ca pot adapta serviciile lor, folosind puterea blockchain.

O saptamana interesanta pentru cripto!

Toate aceasta miscare spre tehnologia este o veste buna pentru toata lumea! asa ca investiti in crypto monede.

Cea mai rentabila investitie 2018, vezi aici video explicativ: Bani pe net Afaceri reale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.