Pretul Bitcoin ar putea ajunge la 25000 USD in 2018

Pretul Bitcoin ar putea ajunge la 25000 USD in 2018

Pretul Bitcoin ar putea ajunge la 25000 USD in 2018 si la 250000 USD pana in 2022!

Bitcoin sa stabilizat la aproximativ 8 000 de dolari saptamana aceasta 19 Aprilie 2018. Potrivit analistului Wall Street si a fondatorului Fundstrat, Tom Lee a declarat: „Inca ne simtim destul de increzatori ca reteta este o mare rasplata a riscului si credem ca ar putea ajunge la 25.000 de dolari pana la sfarsitul anului”, a spus Lee.

Cine vorbeste despre bitcoin

Miliardarul Tim Draper prezice pe termen lung: „Ma gandesc la 250.000 de dolari mai mult sau mai putin pana in 2022 … Credeti-ma. Lumea o sa creada ca sunt nebun, dar eu asa cred. Se va intampla si va fi minunat! ”

Draper, de asemenea, prezice ca blocchain va perturba si transforma finantele, asistenta medicala si multe alte industrii. „Este cinstit, este simplu, este incoruptibil si este corect”, a spus el.

Care va fi evolutia bitcoin in viitor?

Din ce in ce mai multe personalitati afirma ca: bitcoin va atinge sume astronomice, ca va revolutiona industria sau va schimba din temelii sistemul bancar. Eu merg pe acelasi principiu „ce este in mana nu este minciuna” in alte cuvinte, am cumparat si voi cumpara bitcoin ori de cate ori pretul ma avantajeaza.

Monedele le tine la pastrare atata timp cat este nevoie, si il voi vinde in momentul potrivit cand valoarea sa va fi mai mare de cel putin 100 ori decat pretul de cumparare.

RECOMANDARE!

Daca esti hotarat sa-ti cumperi bitcoin o poti face acum cand, pretul este accesibil. Pentru a pastra in siguranta moneda bitcoin pe care o detin, am achizitionat un portofel fizic (rece) unde am depozitat intreaga cantitate de bitcoin.

– Acest dispozitiv nu este conectat la internet, asa ca nimeni nu poate avea acces la el in afara de mine.
– Acest dispozitiv Legent Nano S iti garanteaza securitatea 100% a monedelor tale.

Daca esti interesat de achizitionarea unui asemenea portofel trebuie sa sti un lucru: nu cumpara de pe site-uri de vanzari sau de la persoane fizice! motivul este unul cat se poate de real, nu sti daca respectivul site sau persoana nu a instalat un virus pe dispozitiv inainte sa-l vanda, si asa sa-ti fure moneda!!!

Ledger Nano S - The secure hardware wallet

Pretul Bitcoin ar putea ajunge la 25000 USD in 2018

Metoda sigura este de a cumpara Ledger Nano S direct de la producator, pe site-ul oficial vei afla care este pretul, si in cat timp iti ajunge acasa.

Toate informatiile aici -> site oficial Ledger Wallet

Esti in cautarea unui exchange pentru bitcoin sau alte crypto monede? vezi oferta aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.