Prima moneda romaneasca WebDollar

Prima moneda romaneasca WebDollar

Prima moneda romaneasca WebDollar! WebDollar este moneda digitală virtuala, ce va fi lansata in curand pe piata locala si internationala. De momentul este in versiunea test net, pentru anumite verificari de securitate a sistemul descentralizat si cel mai important finalizarea integrarii unor concepte matematice care sunt adugate pentru a creste rapiditatea tranzactiilor si folosirea intr-un Browser, aproape instantaneu. La sfarsitul luni Februarie 2018 a fost lansata versiunea main net si va fi varianta finala. In acest moment, WebDollar nu are inca nicio valoare, dar cotatia se va stabili imediat dupa ce va fi lansata. In momentul lansarii monedei digitale bitcoin, valoara 0,00001 USD, ajungand in primul an, in 2010, la 0,01 USD, iar in acest moment cand scriu articolul 1 BTC valoreaza 11500$.

Cum se obtine WebDollarul?

WebDollar-ul, se poate obtine prin metodele clasice, adica prin minerit si cumparare directa. Mai multe detalii vor apare in momentul lansari. In ultima perioada au aparut o gramada de criptomonede intr-un mod destul de complicat prelansarea ICO, si lansarea pe piata (ICO). Aici o sa fie mai simplu, O sa poti cumpara WebDollars direct pe site.

Cine este managerul acestui proiect?

Ionut Alexandru Budisteanu, un tanar informatician si inventator a unei masini care merge singura, a castigat marele premiu la concursul de cercetare Intel ISEF (Intel International Science and Engineering Fair) din SUA. Doar atat despre acest roaman, adaca vrei mai multe detalii despre el o sa gasesti pe Google.

Si inca ceva ce trebuie stiut!

Sa nu-ti imaginezi ca nu e vorba si de riscuri aici, sunt aceleasi ca la orice alta moneda digitala, din pacate, si anume volatilitatea preturilor. Oamenii care intra in treaba asta doar pentru castigul rapid, mai mult rau fac, atat restului comunitatii, cat si, in primul rand, lor insisi.

Prima moneda romaneasca WebDollar

OK, dar cum previi abuzuri de genul celui de pe un anumit site, in care cineva mina criptomonede pe calculatoarele utilizatorilor paginii de live? Promotorul WebDollar spune ca acolo era vorba de un malware, adica un cod malitios prin care se folosea calculatorul tau, dar tu nu primeai nimic. In cazul WebDollar, e un proces suta la suta voluntar. In plus, vei controla tu cata putere de procesare donezi, sustine el. „Iar cea mai importantă parte e ca tu, ca vizitator, primesti aproape toti banii. Pool-ul e singurul tert care mai ia parte, si ia putin.”
Daca vrei mai multe informatii mergi aici, pagina oficiala clik WebDollar

Esti interesat si de alte investitii? un clik Bursa & Investitii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.